Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τα φάγαμε όλοι μαζί


21 σχόλια :

  1. Ανώνυμος31/10/11 13:35

    καθε δυο τρεις μηνες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκος31/10/11 14:37

    ευλογημενο λιβανισμα λουκανικου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/11 14:50

    Σ΄αυτό το σύντομο χρονικό του τριημέρου "δια χειρός Νις" , θα ήθελα, ως αυτόπτης μάρτυρας, να προσθέσω εν συντομία στα αγαθά προς βρώσιν το αγριογούρουνο που πρόσφερε η κυνηγετική ομάδα του Προέδρου (και τσιμπήσαμε "μια ολιά" που λένε κι οι Κρητικοί, όπως και τα εδέσματα της Αγγέλως, που ως μέλος της ομάδας Σόλωνα φρόντισε για το καλύτερο.
    Ο Γιώργης ο Καγιάς εκτός από το τσίπουρο, μας "έφτιαξε" το βράδυ του Σαββάτου και με τους ήχους της φλογέρας του και μας πήγε μουσικά μέχρι τη Θράκη, με το "Ζωναράδικο σκοπό του".
    Η Μαρίνα έκανε την υπέρβαση, όταν από το πάλκο κατέβηκε στη πίστα να τραγουδήσει και κατόπιν έγινε "μασκαλιάρης" του Λούη, ως πρωτοχορευτή.
    Η ορχήστρα, προς το τέλος της βραδιάς, πρόσφερε στους εναπομείναντες στιγμές Διονυσιακής λατρείας,με τραγούδια παραδοσιακά γλανιτσιώτικα, εποχής Μακρή...(Νίς,Γιώργης, Γιώτα,Δήμος,Μπαντέβας ήταν οι μύστες).
    Η Λεμονιά, ως Μονσερά Καμπαγιέ, κράτησε ζωντανή και κεφάτη τη παρέα από το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 5 τ' απόγευμα. Η έκπληξη ήταν η λυρική στιχομυθία αυτής και του Μπαντέβα (ευγενής χορηγία από τη πλευρά του). Όπως κατάλαβα κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.
    Ο Πανάγος πέρα από το βεργάδι έβαλε και τη λεβεντιά και γνησιότητα της φωνής του και με συντροφιά το Γιώργη ξύπνησε μνήμες και εποχές με σφραγίδα...
    "Επί προσωπικού" ευχαριστούμε τον blogger για το τριήμερο που κερδίσαμε, τη μητέρα της Διευθύντριας του Σαλέ που μείναμε για το γαλακτομπούρεκό της, την ίδια την Διευθύντρια για το αστείρευτο χιούμορ και τη παρουσία της και το ιστορικό Γιαννέικο rooms to let (βλ. κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα) που μας φιλοξένησε.
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/10/11 19:40

    Χαίρομαι και σας θαυμάζω ταυτόχρονα .Γιατί στήσατε απ΄το μηδέν ένα αυτοσχέδιο και αυθόρμητο γλέντι και το απολαύσατε, άλα γλανιτσιώτικα.Αποδείξατε πως και τα αυτοσχέδια και αυθόρμητα γλέντια ,που στηρίζονται στην ομαδικότητα ,στη φαντασία και στο μεράκι δεν υστερούν σε τίποτα από τα άλλα ,τα καθιερωμένα.
    Τα είχε όλα το γλέντι σας από όσα πληροφορήθηκα: Είχε το χορηγό του ,το γλετζέ και μερακλή Πανάγο ,λίαν γενναιόδωρο σε εποχή κρίσης .Είχε το μάγειρα του,το δραστήριο Σόλωνα,που εξελίχτηκε σε πραγματικό σεφ.
    Είχε τον ειδικό στην παρασκευή του τσίπουρου- φάρμακου,και της φλογέρας ,το Γιώρη του Καγιά.Είχε τους πρόθυμους συμπατριώτες μας αοιδούς και οργανοπαίχτες της μουσικής μας παράδοσης ,Πολυχρονοπούλου Μαρίνα, Κωνσταντινόπουλο Ανδρέα καιΡοζή Γεώργιο με το συγκροτημά του.
    Είχε τον ανταποκριτή του, την αεικίνητη και μειλίχια Γιάννα. Είχε το γενικό συντονιστή στην επικοινωνία και οργάνωση της εκδήλωσης ,το διαχειριστή - μάνατζμεντ του ιστολογίου μας ,τον αγαπητό Νις ( Γιώρη Γιαννόπουλο ). Και πάνω από όλα είχε τους χορευταράδες και γλετζέδες συμπατριώτες μας ,που έδιναν τον τόνο και το κέφι. Είχε παρούσα ,ολόζωντανη ,την ψυχή της Γλανιτσιάς. Χαρίσατε και σε εμάς ,τους νοερά απόντες ,μια νότα χαράς και αισιοδοξίας ότι ο κακός χρόνος περνάει..... Από καρδιάς όλους σας ευχαριστώ,που ξαναζωντανέψατε τα άγια χώματα του τόπου μας.
    Συγχαρητήρια
    marpolix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/10/11 20:00

    Είχε λεει και gerolyko. Οσο τον είδες εσύ Μαρίνη τον είδαμε και εμείς
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/10/11 20:30

    ΝΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ.ΓΕΡΟΚΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/10/11 20:52

    Δεν τον βρίσκουμε εμείς εδώ χάμου ένα χρόνο τώρα και ψάχνει να τον βρει η Γιώτα από την Αμερική
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος31/10/11 23:01

    αποτασομε το σατανα.....gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος1/11/11 00:44

    ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΑΣΒΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NIS PETRADAKI PETRADAKI THA KTISETE TO PAZZLE
    HTAN STO XWRIO ,EXEI KAPOIA SYGGENIEA ME THN GIANNA TOU TIRIRI,FYLAGE TOU PATERA TOU TA PROVATA , EINAI METRHMENOS K.T.L. EXETE STOIXEIA ALLA DEN TO DOULEYETE TO THEMA!!! MOU FAINETAI PREPEI NA KRATATE SHMEIWSEIS!!!!!XAXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος1/11/11 10:00

    σιγουρα δεν ειμαι προεδρος πουθενα...γιωτα προσεχε γιατι ετσι που τα μετρας ολα θα σε καλεσουν να αναλαβεις υπουργειο [ως παναγουλιας πρεπει να σκεφτεσαι και την υποθεση, ψεμα,αν και το σοι σου δεν ξερει απο ψεματα]χαχαχα.....την καλημερα μου σε ολους και ειδικα στον τελεταρχη σολωνα...αν και τωρα με τις εκλογες πουρχονται..λε πως θα φανει και δω μεσα..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κουκος1/11/11 10:38

    ρε μπαγασα ετσι που τα λες θα μου ξεφυγει καμια ωρα κι αντι γερολυκο θα σε πω με τ ονομα σου και θα με κυνηγας για παραβιαση προσωπικων δεδομενων! καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/11/11 11:27

    Καλό μήνα σ' όλους. Κούκε δώσε γρήγορα τα στοιχεία. Θ' αναλάβω την υπεράσπισή σου.
    Γιάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος1/11/11 13:59

    Γιώτα εχω καθήσει με τον Σόλωνα καί με αλλους και εχουμε ψάξει ολα τα σπίτια ,απο του παπίτσα μεχρι πάνω τα πολυδεραικα και δεν καταλήξαμε πουθενα .
    Το αποτέλεσμα ηταν οτι απομουρλαθήκαμε μπήτι
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος1/11/11 14:13

    Το πολιτικό σύστημα συν τοις άλλης αυτοεαυτοξευτελίστηκε τελείως
    Δυστυχώς άφησε πίσω του ένα κουφάρι που λέγεται Ελλάδα
    Ο κουκουλοφόρος του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. GEROLYKE ... AN HMOUN EKEI THA SE EIXA ENTOPISEI !!!O TROPOS POU MILAS KAI OPWSDHPOTE GRAFEIS EINAI MONADIKOS KAI KATI MOU THYMIZEI!! WS ANAFORA TO SOI KAI TA PSEMMATA EGW DEN KSERW TIPOTA AN EINAI ETSI TOTE EIMAI EKSAIRESH!!! MH KSEXNAS EXW KAI MIA FLEVA POLUDEREIKH !! xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KAI SIGOURA DEN EISAI O PROEDROS O ASBOS DEN KRATAEI TA STOIXEIA POU ANAFERESAI EKTOS EAN O POEDROS EXEI KOIMHTHEI STH SPHLIA K AI FYLAGE KAI PROVATA!!!!!! xaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος1/11/11 16:50

    λοιπον η ελλαδα ψαχνει ποιος θαναι ο τριτος που θα φυγει....και σεις το gerolyko!!!!μεγαλη μου τιμη....ναστε ολοι καλα με κανατε και σβηστηκα απο τα γελια..gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος1/11/11 17:06

    KAI EMEIS GELAME !! DEN EINAI EYXARISTO NA KANOUME PLAKA KAI NA GELAME ??STO KATW KATW EINAI DIKAIWMA SOU NA KRATAS TA XARTIA SOU KLEISTA KAI EMEIS PROSPATHOUME NA TA ANOISKOUME !!!.EIPE KAI O KOUKOS THA VOHTHISEI THN EREVNA ALLA TIPOTA DEN VLEPW . O NIS KATI EKANE ALLA OXI KARPOUS .NOMIZW PREPEI NA KSANAPSAKSEIS DEN MPOREI KAPOU EKEI EINAI !! NA EISASTE OLOI KALA !!EINAI KAI AYTO ENA EYXARISTO DIALEIMMA APO TH DOULEIA !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/11/11 17:16

    γελαμε καλοπιστα...εεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PANTA KALOPISTA !!!!!! TO EXOUME OLOI ANAGKH !!!ETSI DEN EINAI ? PISTEYW OLH OI OMADA THS EREYNAS XAXAXA EINAI KALOPROAIRETH !!! KALO MHNA KAI NA EXOUME OLOI YGEIA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.