Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Άντε να αρχίσει το κυβερνητικό έργο, ανυπομονούμε


"Πολύ καλή κυβέρνηση,πραγματικά μακράς πνοής,καλή επιτυχία" σχολίασε ο Μητσοτάκης, όταν είδε ότι δεν είναι κανένας μέσα από το Μητσοτακέικο.
Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, μόνο με άνδρες. Το ¨Αγιον ¨Ορος είναι.
Ο Σαμαράς δικιολογείται για το μπάχαλο στη σύνθεση της κυβέρνησης,γιατί δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει πρωθυπουργός.
Μία γυναίκα μόνο στο υπουργικό σχήμα. Αλλά δικαιολογείται γιατί είναι Τρέμη, Στάη, Χούκλη κλπ στα δελτία ειδήσεων.
Καλά σαράντα υπουργοί!

Ανακαλώ. Θα κάνει και άλλη κυβέρνηση ο Σαμαράς, με 39 γυναίκες και 1 άνδρα.
¨¨Ολε! Αυτή η κυβέρνηση έχει και Σαμαρά και Καραγκούνη! Τον υφυπουργό στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Να κάτσει δίπλα στη Μέρκελ!
Τι έγινε; Και ΜΙΑ γυναίκα στο υπουργικό συμβούλιο; δεν καταργήθηκαν οι γυναίκες με τη νέα κυβέρνηση;
40 υπουργοί και υφυπουργοί στο μικρό και ευέλικτο σχήμα του Αντώνη! Θες δυο δελτία ειδήσεων να πεις όλα τα ονόματα
Η κατανομή των υπουργείων: Μέγκα 17υπουργεία , ΣΚΑΙ 14, Αντένα 7, ΣΤΑΡ 1.

Αν είχε αξιοποιήσει και τον Ζαγορίτη, τώρα θα αισθανόμασταν όλοι νεότεροι.
.
Κοίτα που ενώ δεν είμαι φαντάρος, βλέπω τον υπουργό και θέλω να πάρω αναβολή.
'Ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα! Κυβέρνηση θέλατε...
Σε σας επέστρεψε το χαμόγελο ή αργεί ακόμα;
Το «να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στον ελληνικό λαό» μπορεί και να το παρεξηγήσει κανείς.
Περιμένω έναν πρωθυπουργό που θα τους πει στο υπουργικό μόνο ένα: «ή θα κρεμαστούμε ο ένας πάνω στον άλλον ή θα μας κρεμάσουν χώρια.» Και μετά να τους αφήσει να το σκεφτούν.
Τι καλύτερο να πεις σε υπουργικό συμβούλιο μετά το «σεμνά και ταπεινά» και το
Θα γίνεται οικονομία στη χρήση οχημάτων, ο πρωθυπουργός θα ελέγχει προσωπικά το χρονοδιάγραμμα έργου, θα υπάρχει κεντρική επικοινωνιακή διαχείριση.

14 σχόλια :

  1. ΝΤΟΡΗΣ22/6/12 13:28

    Τωρα ειμαι σιγουρος οτι δεν θα βρω δουλεια ουτε σε 10 χρονια αλλα ειμαι ευχαριστημενος που δεν βγηκαν τα παλια κομματα που μας φερανε σαυτη τη πανωλεθρια ετοιμαστειτε μαγκες για τη γλανιτσα εγω παο στη κουτρουλη να μαζεψω πουρναρια ΕΣΕΙΣ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 13:33

    ΚΛΕΙΣΤΟΝ λόγω θλίψης

    γράφει το διπλανό blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/6/12 14:28

    Λες ν αυτοκτονήσει?
    Νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/6/12 14:44

    πάντως για αντικαταθλιπτικά πρέπει να φτασει στον Πειραιά για να βρει!
    και αν δεν βρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/6/12 15:00

    Τώρα προσπαθώ να βρω ένα τάμα για το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/6/12 15:02

    σωπα ρε η νδ και το πασοκ στην κυβερνηση ειναι καινουρια κομματα; καλο εεεεεεεεεεε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/6/12 15:10

    Από τη γλωσσοφαγιά σας τον στείλατε τον άνθρωπο στο Αττικό νοσοκομείο με αποκόλληση αμφισβλητροειδούς...
    κοινώς του πετάξατε έξω τα μάτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/6/12 17:31

    Την δημαρ γιατι δεν την εβαλες γερολυκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/6/12 18:19

    ki o rapanos sto nosokomeio mphke!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/6/12 18:27

    Συγκλονιστική επιστολή Ελληνίδας στην εφημερίδα Bild...

    Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί μια επιστολή διαμαρτυρίας την οποία φέρεται να απέστειλε στην γερμανική εφημερίδα Bild μια Ελληνίδα......
    Πρόκειται για την 31χρονη Δέσποινα Δημότση από το Κρανίδι Αργολίδας.
    Διαβάστε την επιστολή της:
    "Αγαπητή" Bild και "κορυφαίοι" συντάκτες,
    Έχετε αφιερώσει στη χώρα μου πάρα πολλά άρθρα, υβριστικά επί το πλείστον, διότι προφανώς δεν έχετε καμία άλλη γνώση να προβάλετε. Σας λυπάμαι, πάλι καλά που βγάζετε ένα μεροκάματο αναφερόμενοι (μόνο αρνητικά μπορείτε εφόσον έχετε έλλειψη βασικών γνώσεων) στην Ελλάδα.
    Το κόμπλεξ σας πέρασε κάθε όριο εφόσον «τα βάλατε» μέχρι και με το ποδόσφαιρο. Ναι! Εκείνο το άθλημα που προήλθε από το Επίσκυρο, από την Αρχαία Ελλάδα. Εμείς οι Έλληνες διαδώσαμε το Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο για να μπορείτε εσείς με την τόσο μικρή ιστορία να παίρνετε μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες και να μπορείτε να κατανοήσετε το "Νους Υγιής εν Σώματι Υγιή".
    Δεν πειράζει εμείς οι Έλληνες πάντα κοιτούσαμε την ουσία των πραγμάτων βασιζόμενοι στο "Μηδέν Άγαν", δεν είχαμε την ανάγκη από την Αρχαιότητα να θρέψουμε κακεντρεχή σχόλια για τους άλλους λαούς διότι τα φώτα εμείς τους τα δώσαμε και το κάναμε σωστά!!Δεν σας παρεξηγώ. Είστε διάσημοι στην ιστορία για άσχημα γεγονότα, αντιθέτως εμείς είμαστε περήφανοι για την ιστορία και τα επιτεύγματα μας.
    Όσο για το "Φέρτε μας την Μέρκελ" που αναφέρει ο συνεργάτης σας δεν την θέλουμε. Να την κάνουμε τι, την κυρία; Δώστε μας τις αποζημιώσεις από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που μας χρωστάτε. Ξέρετε, κάτι δις είναι, δεν έχετε ανάγκη εσείς πλούσιοι είστε. Βασικά είστε τόσο πλούσιοι που έτσι και καταρρεύσουμε και σας συμπαρασύρουμε θα τρώτε τις λαμαρίνες από τα αυτοκίνητα που παράγετε. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη, θα τρώμε ελιές!!! Είναι θρεπτικές, οπότε θα ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια ακόμα!!!
    Μέχρι να μπορέσετε να μάθετε να αρθρογραφείτε σωστά και με επιχειρήματα, θα ασχολείστε μόνο μαζί μας! Διότι εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε το κέντρο του κόσμου! Καλή τύχη και στις δύο ομάδες, λοιπόν. Νικητής θα είναι σίγουρα το αθλητικό πνεύμα!!

    F - Κοινοποιήστε το στο Facebook Αναρτήθηκε από Press01 στις 4:29:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/6/12 18:34

    Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2012
    Η Κύπρος έχει κότσια. Ζήτησε δάνειο από τη Ρωσία
    Kατατέθηκε και επίσημα από την Κύπρο στη Ρωσία αίτημα για εκ νέου δανειοδότηση της χώρας με 5 δισεκατομμύρια ευρώ προκειμένου να κλείσουν εν μέρει έστω οι ζημιές από το PSI και αυτό λίγες ώρες μετά την "απειλή" των Βρυξελλών ότι "Θα υπάρξουν συνέπειες για την Κύπρο αν αποτανθεί και πάλι στην Ρωσία για νέο δάνειο".
    Πριν λίγο το Reuters μετέδωσε ότι υπήρξε επίσημη παραδοχή από αξιωματούχο της κυπριακής κυβέρνησης ο οποίος μάλιστα έσπευσε να συμπληρώσει ότι το αίτημα για το δάνειο είναι ...
    «πολιτικό», δηλαδή στα "μούτρα" των Βρυξελλών τους είπαν ότι "Είναι θέμα εσωτερικό μας και δεν έχετε δικαίωμα να επεμβαίνετε"! "Μία πολιτική προσέγγιση έχει γίνει με τη Ρωσία και αναμένουμε την απάντηση. Καταθέσαμε αίτημα σε πολιτικό επίπεδο, μία αίτηση έχει γίνει και περιμένουμε απάντηση δεν χωρεί αμφιβολία περί τούτου».



    Βέβαια στην Μόσχα κάνουν τους ... ανήξερους και Ρώσος αξιωματούχος απαντώντας στο πρακτορείο είπε ότι η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει λάβει τέτοιου είδους αίτημα. Την ίδια τακτική είχαν ακολουθήσει οι Ρώσοι και στο προηγούμενο αίτημα των 3 δισ. ευρώ για την αποκατάσταση της δημοσιονομικής σταθερότητας της Κύπρου.


    Η Κύπρος αυτή τη στιγμή χρειάζεται κονδύλια ισοδύναμα με το 10% του ΑΕΠ της για τη διάσωση της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της χώρας (της Λαϊκής) έως τις 30 Ιουνίου, με τις πιθανές χρηματοοικονομικές λύσεις που εξετάζονται να αφορούν είτε την προσφυγή στους μηχανισμούς δανεισμούς της ΕΕ, είτε στη
    σύναψη δανείου από τη Ρωσία, είτε τον συνδυασμό τους.

    Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπενθυμίζει στη Λευκωσία τις συστάσεις για μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος κάτω από το 3% έως το τέλος του 2012 και κάνει ... αγώνα για να δανείσει αυτή και το ΔΝΤ την Κύπρο και κατ'αυτό τον τρόπο να θέσουν και το δεύτερο ελληνικό κράτος υπό δημοσιονομικό έλεγχο, αλλά και ουσιαστικά υπό την δική τους κυριαρχία
    Όλα αυτά ενώ η Κύπρος έχει ένα από τα μικρότερα ελλείμματα στην ευρωζώνη! Πάντως στην Μόσχα διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν ζητήσει ναυτική βάση στην Κύπρο ως αντάλλαγμα για το δάνειο.

    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 6/22/2012 05:03:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/6/12 19:54

    6.34....μηπως ξερεις να μου πεις γιατι τους δινουν οι ρωσοι???και μην μου πεις για ελεγχο[στρατιωτικο]της μεσογειου.....γιατι οι ρωσοι θελουν να σωσουν τις κυπριακες τραπεζες?????gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος22/6/12 19:56

    5.31....γενοσημα!!!!!!!!!!gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/6/12 21:04

    ‎"Ο αγώνας Ελλάδα - Γερμανία ήταν την περασμένη Κυριακή κι εσύ φοβήθηκες να νικήσεις.
    Τώρα, κάνε τον Έλληνα και φανατίσου στην πολυθρόνα σου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.