Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Πού θα κυνηγήσει επενδύσεις ο πρωθυπουργός


( Του Λάκη Μπέλλου , από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ των συντακτών)
Εχουμε το πλήρες πρόγραμμα των χωρών οπου θα πάει  ο πρωθυπουργός να πάει να κυνηγήσει επενδύσεις. Το πρόγραμμα είναι σοφά μελετημένο και θα γίνεται σε διάφορα γκρουπ χωρών που θα έχουν κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

1ο γκρουπ: Κατάρ- Ντουμπάι- Σαουδική  Αραβία:Ρέουν πετροδόλαρα στις χώρες αυτές και θα γίνει σίγουρα η επένδυση στο Ελληνικό , που θα έχει μετονομαστεί σε Γερμανικό από τον κατακτητή Χούφτελ.η Σαουδική Αραβία αποτελεί ειδική περίπτωση και ο Πρωθυπουργός εκει θα πάει σίγουρα με τον Τσάκας για να φέρουν μαζί τον Πρίγκηπα που θα γεμίσει τα ταμεία του Παναθηνσικού και του κράτους

2o γκρουπ: Βουλγαρία, Ρουμανία, Βόρεια Κορέα , Νότια Κορέα, ουγκάντα. Φαινομενικά αυτές τις χώρες δεν τις συνδέει κάτι κοινό. Και όμως.είναι οι χώρες που λέγεται ότι θα γίνουμε σαν αυτές, θα γίνουμε Βουλγαρία κλπ. Αυτές οι χώρες λοιπόν θα δώσουν ο, τι έχουν και δεν έχουν στη χώρα μας, για να μη γίνουμε σαν αυτές.
3ο γκρουπ Μάλτα, Κύπρος, Αζερμπαιστάν, Λιθουανία, Καζακστάν κλπ. Εδω ο πρωθυπουργός θα κυνηγήσει τις επενδύσεις για τη Γιουροβίζιον και προβλέπεται το Μάιο να είμαστε νικητές όπως είναι ο μεγαλεπήβολα σ´ στόχος του πρωθυπουργού,
στις 2:56 μ.μ.  

Τι Βαζέχα, τι Βα- Ζέκα!

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ήταν η πρεμιέρα του Ρότσα στον πάγκο του Πναθηναικού, τόσο πολύ μάλιστα που η νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-0 , που έσβησε τη νίκη μέσα στην Ολλανδία επί του Άγιαξ . Έπαιξε τόσο καλά  ο ΠΑΟ με τον Ρότσα, που ο Δώνης σε μια στιγμή ήταν έτοιμος  έτοιμος να ξεχυθεί από δεξιά, ενώ ο Βαζέχα ξεντύνονταν για να κάνουν αναπαράσταση τη φάση του Αμστερνταμ.

ΠΡΟΣΩΠΟ  της βραδιάς εκτός του Χουάν ήταν ο Ζέκα που πέτυχε το πρώτο  γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα γιατί ήταν πραγματικά καταπληκτικό . Ούτε ο Βαζέχα δεν έβαζε τέτοιο γκολ σαν του Ζέκα.Τι Βαζέχα; Βα-Ζέκα!

Ο ΖΕΚΑ πάντως δεν πανηγύρισε το γκολ. Πολλοί το απέδωσαν στο ότι ήταν  στενοχωρημένος για τον Φερέιρα, που δήλωσε για τον νεαρό Πορτογάλο, ότι απλώς έβαλε το ετήσιο γκολ  και μετά πάλι θα σιγήσει.

Η ΜΑΓΙΚΗ βραδιά συνεχίστηκε αφού γκολ  πέτυχε και μάλιστα με πέναλτι ο Βιτόλο, με αποτέλεσμα η ΟΥΕΦΑ  να το κάνει πρώτο θέμα στο σάιτ της, λόγω της σπανιότητας και μοναδικότητας και απιθανότητας του γεγονότος.

ΟΤΑΝ μπήκε ο Φορναρόλι πολλοί από τους φιλάθλους του Παναθηναικού φοβήθηκαν ότι θα βάλει κι αυτός  γκολ, αλλά ο Ρότσα ήταν προετοιμασμένος και γι αυτό, αφού του έδωσε ένα προσπέκτους πανηγυρισμών για την κακιά ώρα. 

Εκλεψαν τον Στουρνάρα


ΥΨΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ  θετικής γνώμης συγκεντρώνει ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας (43,6%) παρά τα επώδυνα μέτρα που ψηφίστηκαν πρόσφατα. Αυτό δείχνει δημοσκόπηση της γνωστής εταιρίας GPO που μεταδόθηκε από τη γνωστή εκπομπή "Ανατροπή".



ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ  που ακούγονται για το υψηλό ποσοστό Στουρνάρα, το "Πάμε Λουκέτο" αποκαλύπτει ότι ο υπ. Οικονομικών αδικείται από το συγκεκριμένο ποσοστό .Έχουμε  τα ακριβή   αποτελέσματα που απέκρυψε η πετυχημένη εταιρία με τα οποία κλέβει τον Στουρνάρα.
ΕΡΏΤΗΣΗ: ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΣΤΟΥΡΝΆΡΑ;
Καλός : 3%
Εξαιρετικός : 4%
Περίφημος :  6%
Τέλειος : 12%
Απίστευτος:  34,7%
Κα- τα- πλη- κτι- κός : 87,01%
Πιο καλός πεθαίνεις! : 131%
Θα τελειώσουν τα λεφτά 16 Νοεμβρίου  : 245%
Και γαμ@ τους υπ. Οικονομικών : 1069%


   
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ  πολιτικός αρχηγός στην ίδια δημοσκόπηση  είναι ο Φώτης Κουβέλης με 43,9% .  Το αποτέλεσμα  στα γκάλοπ εξαρτάται και από τον τρόπο που διατυπώνεται τίθεται η ερώτηση στη δημοσκόπηση . Εμείς έχουμε τα πλήρη στοιχεία:
ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ;
Κουβέλης 43,9%
Μάνος :0,9%
Τζήμερος 0,9%
Ρότσα 3,4%
Μήτρογλου: 43,8 %
Μακρυπούλια :6000 το φόρεμα
Μπιρμπίλη: Μόνο 7500 μισθός στο Παρίσι. ?
 Ββ  β β ββ β ββ. ΒΔεν λέω "παρών"  δεν απαντώ :13,2 %
Τον πάνε για Πρόεδρο Δημοκρατίας : 100%.


ΕΧΟΥΜΕ όμως  και το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα. Τα σπουδαιότερα ευρήματα είναι στην ερώτηση " θέλετε να σας κοπούν ακόμα περισσότερο οι μισθοί και οι συντάξεις;" . Τα αποτελέσματα:
Ναι : 13 %
Μα τι ρωτάτε, ασφαλώς:33%
Εχετε αργήσει να το κάνετε: 43%
Πράξη νομοθετικού περιεχομένου: 83%
Τι μισθό μου λέτε; Ανεργος είμαι 3 χρόνια
Δεν τρώω, δεν απαντώ :1 53 %
Γέφυρα, χαρτόκουτο: 263%
0 Κανένας : 0%, κανένας δεν θα έχει μισθό και συνταξη σε λίγο.

(Στο πλαίσιο)
1. Πληρώθηκα, αλλά μου έκαναν κρατήσεις για το καλοριφέρ 2. Που φτάσαμε! Τα συσσίτια τα ονομάζουμε "εορταστικές εκδηλώσεις". 3. Από την άλλη κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί το νέο ωράριο στα καταστήματα από 13 Δεκεμβρίου, ονομάζεται " εορταστικό".
στις 2:43 μ.μ.   

14 σχόλια :

  1. Προσοχή
    Από αύριο ευκολότερη και γρηγορότερη πρόσβαση στην σελίδα μας θα έχουν όσοι χρησιμοποιούν σαν περιηγητή (Βrowser) τον Μozila firefox η τον chrome
    Ο Ιnternet explorer δεν υποστηρίζει πλήρως την αναβάθμιση που θα γίνει στην σελίδα μας. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε τους παραπάνω περιηγητές από

    ΕΔΩ

    Και και από ΕΔΩ

    Από τα στοιχειά που έχω μόνο το 25% χρησιμοποιεί ακόμη το Internet Explorer
    Συμβάλετε και εσείς στην βελτίωση του ιστολογίου με τις απόψεις σας και τις παρατηρήσεις. Προτείνετε αν θέλετε να προσθέσω κάτι που έχετε δει σε άλλο ιστολόγιο η να αφαιρέσω κάτι που θεωρείτε περιττό
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/12 08:06

    Μια συμβουλή,να μη λογοκρίνεις και να μη σβήνεις σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/12 10:00

    καλά τώρα γιατί του ρίχνεις λάσπη του ανθρώπου...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια συμβουλή : Να μην συκοφαντηθείτε ανώνυμοι τους επώνυμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/12 15:02

    εχω μια ιδεα. να μαζεψουμε υπογραφες να διωξουμε το γερολυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/12 16:46

    πρωτη υπογραφη......η δικια μου.gerolykos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/11/12 19:01

    Να διώξουμε και τον Χ.Ψ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/11/12 19:22

    να διωξουμεκαι το νις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/11/12 19:52

    Δεν κάνει πέρα ούτε με το ματσούκι αυτός.Αν τον διώξουμε εγώ κερνάω ενα βαβένι κρασί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα θα θα φύγω , αλλά την θέση μου θα την παραχωρήσω στον Σόλωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/11/12 09:37

    7.52

    ¨...έτσι φεύγω και ΄γω κι ας είμαι και κουμπάρος¨

    Το είχε πει ο Ματαρατσάς στο γάμο του Λιόγιαννη μάλλον, όταν ο ¨σεφ¨ που μαγείρευε στο λεβέτι το σφαχτό για το τραπέζι έβγαζε και έδινε κάτι μπουκούνια στα παιδιά του (πείνα και των γονέων τότε) και μετά τα αχούγιαζε...¨τραβάτε περακει ρε...¨ Και βλέποντας ο κουμπάρος τη φάση είπε το αμίμητο που έγραψα στην αρχή.


    Έτσι και ΄γω με ένα βαγένι κρασί φεύγω......


    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. like στο παραπάνω σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/11/12 20:25

    Το ΄΄έτσι φεύγω και΄γω κι ας είμαι και κουμπάρος΄΄ το πε ο Ματαρατσάς στο Πανέα, στο γάμο του Τσιριμοθανάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/11/12 08:11

    Δεν το ξέρω καλά και γι' αυτό έγραψα το μάλλον.

    Φαίνεται ότι έγινε όπως το γράφει ο 8.25.

    Πάντως η ατάκα έχει γράψει και δε σβήνεται από το χρόνο!!

    χψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.