Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκαινιάστηκε έκθεση για τον Ανδρ. Παπανδρέου στην Τρίπολη

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο στην Τρίπολη, η έκθεση με ιστορικό υλικό «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Η έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου περιλαμβάνει πλούσιο ανέκδοτο υλικό με αυθεντικά χειρόγραφα, φωτογραφίες, σημειώσεις, και αποσπάσματα ομιλιών του Ανδρέα για την οικονομία, την κοινωνία, την αποκέντρωση, την ισότητα, την παιδεία, που αναδεικνύουν το έργο των κυβερνήσεών του και δηλώσεις του για το δημόσιο χρέος.
Παρόντες ήταν ο πρώην Υπουργός και παλιός Νομάρχης Αρκαδίας, Γρηγόρης Νιώτης, ο πρώην Υπουργός και πρώην Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης. Επίσης, εκεί ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο πρώην Δήμαρχος, Αλέκος Κοτσιάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κακλαμάνος και ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, Γιάννης Άρχοντας.

Τον Δήμο Τρίπολης και τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή εκπροσωπούσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βόσνος που καλωσόρισε τον κόσμο στην έκθεση και δήλωσε συγκινημένος που μίλησε για τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Στη συνέχεια, μίλησε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππος Πετσάλνικος ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία αναφέρεται η έκθεση από τον ανένδοτο αγώνα του Γεωργίου Παπανδρέου, το ΠΑΚ και τον αγώνα για την ανατροπή της Χούντας, μέχρι την Αλλαγή του 1981.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως και τις 19 Σεπτεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο. Το ωράριο της έκθεσης είναι: Κυριακή-Δευτέρα: 09.00-13.00 & 17.30-21.00. - Πηγή:https://www.kalimera-arkadia

1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος18/9/16 15:23

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΗΓΕΤΗ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.ΑΝΤΡΕΑ ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.