Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Θεοφάνεια: Αγιάστηκαν τα νερά στο φράγμα του Λάδωνα

Αγιασμός των Υδάτων στο φράγμα του Λάδωνα, έγινε το πρωί της Παρασκευής. Η τελετή του Αγιασμού έγινε και φέτος από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη – Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, π. Ιάκωβο Κανάκη.-περισσότερα στο καλημέρα Αρκαδία


1 σχόλιο :

  1. Ανώνυμος8/1/17 23:38

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    Mοιάζει η «κρίση» αυτή τη φορά να μην είναι περιπτωτική και περιστασιακή, πολλά, πάμπολλα σημάδια μαρτυρούν μάλλον μιαν ακατάσχετη δυναμική ιστορικού τέλους του Eλληνισμού. H δραματική οικονομική χρεοκοπία συνδυάζεται με την απροκάλυπτη «επιτρόπευση» όλων των κρατικών λειτουργιών από τους «δανειστές» της χώρας, τους γνωστούς και μη εξαιρετέους νεκροπομπούς που μεταλλάζουν ζωντανές κοινωνίες σε εξαθλιωμένο, πάμφθηνο εργατικό προλεταριάτο.
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

    ΥΓ. Ντροπή σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.