Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Κάθε χρόνο και περισσότεροι

Σε ζεστή ατμόσφαιρα καλωσόρισε ο πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος, τους Γλανιτσιώτες που έσπευσαν να δώσουν το παρόν στην παραδοσιακή ετήσια μάζωξη για την κοπή της πίτας του Συλλόγου στο καφέ ΟΡΑ στο Μοναστηράκι.
(Γνωρίζουμε ότι δοκιμάστηκε η υπομονή σας και η αντοχή σας στο σέρβις και ζητούμε συγγνώμη γι αυτό ,αλλά δεν θα επαναληφτεί.)

. Μπορεί οι εποχές από την ίδρυση του Συλλόγου να άλλαξαν , η ανάγκη όμως για συνάντηση και επικοινωνία μεταξύ μας παραμένει ζωντανή και απεδείχθη με την μεγάλη συμμετοχή σας που επίσης απέδειξε ότι  σύλλογός μας και σήμερα είναι βιώσιμος, λειτουργικός, ικανός.

 Μετά τις ευχές για καλή χρονιά με υγεία κι ευημερία του προέδρου και τη διαβεβαίωση πως το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, που απέρχεται, προσπάθησε να κάνει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του ό,τι καλύτερο για τον τόπο, ο λόγος δόθηκε σε παρόντες συμπατριώτες για να ευχηθούν. Ο Ανδρέας Πολύδωρας  τοπικός πρόεδρος-σύνδεσμος στο χωριό ευχήθηκε μια καλύτερη χρονιά. Ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μαζί με τις ευχές του πρότεινε να οργανωθεί το καλοκαίρι μια μεγάλη και ανοιχτή εκδήλωση για τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, που ως τέκνο της Μυγδαλιάς φρόντισε για την πατρίδα του. Ευχές απηύθυναν ο Σόλωνας Ροζής, Γραμματέας  του Συλλόγου Μυγδαλιωτών Τρίπολης, οι εκπαιδευτικοί  Χρήστος Μποσμής και Φώτης  Φουρνόδαυλος, ο Δημ Νταρζάνος (του Πετρούλια) και άλλοι  Τη εκδήλωση  χαιρέτισε και ο Βουλευτής Αρκαδίας ΣΥΡΙΖΑ, κ Γιώργος Παπαηλιού.
Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα, κομμάτια για την εκκλησία, την Παναγία, για το χωριό-στο οποίο έπεσε και το φλουρί, για τους συλλόγους Αθήνας και Τρίπολης, , ενώ μοιράστηκαν κομμάτια σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ας είναι τυχερό το χωριό και ας φροντίζουμε όλοι για την προκοπή του από όποια πλευρά και να στεκόμαστε.
Ακολούθησαν ς αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,που θα σας ενημερώσουμε για την νέα του σύνθεση όταν συγκροτηθεί σε σώμα


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΥΓ Μετα την κοπή της πίτας καμια 25αρια άτομα πήγαμε και κόψαμε τα παϊδακια μια προβατίνας








Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής σχολίων χωρίς καμία προειδοποίηση.